Concert de sfârşit de an şcolar

Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti” Satu Mare a găzduit astăzi, 10 iunie, concertul de sfârşit de an şcolar al absolvenţilor Liceului de Artă „Aurel Popp”. Evenimentul cultural a avut loc de la ora 17.00, în Sala de concerte al instituţiei.

În deschidere directorul Liceului de Artă, Marcel Sabo, a precizat că „talentul şi munca anilor de studiu îşi arată roadele. Avem elevi talentaţi, aşa cum veţi vedea în această seară. Avem elevi care stăpânesc la un înalt nivel instrumentele pe care le studiază”.
A urcat apoi pe scenă sextetul de trompetă al liceului după care a urmat Corul „Excelsior” avându-l ca dirijor pe profesorul Ecaterina Ţuţuraş.
Balerinele Anei Macovei au stârnit şi ele aplauzele auditoriului. Apoi au venit rând pe rând micii pianişti, violonişti, violoncelişti şi chitarişti interpretând o paletă largă de compoziţii născute din pana unor compozitori de renume precum: Rachmaninov, Henry Purcell, W.A. Mozart, D. Bughici, J.S. Bach, A. Lebedev sau Saint-Saens. Concertul a fost organizat de Liceul de Artă „Aurel Popp” şi Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.