Pompierii recrutează candidaţi pentru instituţiile superioare de învăţământ

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „SOMEŞ” Satu Mare recrutează candidaţi pentru concursurile de admitere, sesiunea 2011, în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI).

Facultatea de Pompieri a Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti scoate la concurs 40 locuri pentru bărbaţi. Termenul limită de înscriere a candidaţilor este de 3 iunie 2011.
Şcoala de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldeşti oferă 104 locuri la specializările subofiţeri pompieri şi protecţie civilă bărbaţi din care, 100 de locuri pentru Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU). Tinerii care aleg această şcoală se mai pot specializa şi ca maiştri militari auto pentru care IGSU are la dispoziţie şapte locuri. Termenul limită de înscriere la Şcoala de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” este de 1 iulie 2011.

Academia Tehnică Militară Bucureşti oferă patru locuri pentru bărbaţi şi femei după cum urmează: două locuri la specialitatea „blindate, automobile şi tractoare” şi alte două locuri la specialitatea „calculatoare şi sisteme informatice pentru apărare şi securitate naţională”. Termenul limită de înscriere a candidaţilor este de 3 iunie 2011. Şi Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu oferă trei locuri pentru bărbaţi şi femei, astfel: un loc la specialitatea „finanţe-contabilitate” şi două locuri la specializarea „intendenţă”. Termen limită de înscriere a candidaţilor este 3 iunie 2011.

Condiţiile de participare la concurs, specialităţile, tematica şi bibliografia se pot consulta la biroul resurse umane al ISU Someş” Satu Mare, telefon 0261-711212, int. 27103, 27007 şi pe site-ul ISU “Someş” Satu Mare : www.isusatumare.ro. Pentru informaţii suplimentare se pot accesa site-urile : www.academiadepolitie.ro (pentru Academia de Poliţie „Al.I.Cuza”); www.armyacademy.ro (pentru Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu) şi www.mta.ro (pentru Academia Tehnică Militară – Bucureşti).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.