“Christmas fun”: la numai 18 ani a băut 2 litri de votcă

Aşa cum îi place românului de sărbători se bucură de mâncare şi băutură în exces. Un weekend încărcat pentru ambulanţierii sătmăreni, care au fost nevoiţi să intervină în sute de cazuri. Cum era de aşteptat cele mai multe solicitări s-au înregistrat în cazul persoanelor care au mâncat şi băut peste măsură.

Potrivit Mihaelei Pop, purtător de cuvânt în cadrul Serviciului de Ambulanţă Satu Mare, în perioada 24-27 decembrie s-au înregistrat aproximativ 400 de solicitări. 14 persoane au ajuns în stare de ebrietate la spital, marea majoritate fiind luate de pe stradă de către ambulanţieri. Printre aceştia se găseşte şi o tânără de 18 ani care a intrat în comă alcoolică după ce a consumat 2 l de votcă şi 1 flacon de vin, fiind transportată cu ambulanţa la spital în noaptea de 25 decembrie. Tot în comă alcoolică a fost transportat cu ambulanţa şi un minor de 14 ani în noaptea de 24 decembrie.

La capitolul mâncat în exces 14 sătmăreni au ajuns de urgenţă la spital cu colici biliare şi abdominale, aceştia au primit îngrijirile medicale necesare, fiind acum în afara oricărui pericol. În ajunul Crăciunului o femeie în vârstă de 74 de ani a încercat să se sinucidă cu medicamente ce erau indicate în tratament pentru inimă. Femeia a fost salvată la timp, fiind transportată de urgenţă la spital. În schimb nu s-a mai putut face nimic pentru o femeie în vârstă de 38 de ani care a murit în urma unui stop cardio respirator, deşi ambulanţierii i-au acordat primul ajutor, femeia a decedat. Un bărbat de 32 de ani a avut zile, după ce a căzut de la etajul 3 la etajul 1. Acesta a suferit în urma căzăturii politraumatisme, traumatism cranio cereblral acut, traumatism toracic şi la gamba dreaptă. Deşi s-a ales cu o sperietură groaznică bărbatul se află în afara oricărui pericol.

Un Comentariu la "“Christmas fun”: la numai 18 ani a băut 2 litri de votcă"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.