Accident mortal lângă Livada

Tragedie pe şoselele din judeţ noaptea trecută. 2 tineri şi-au pierdut viaţa, iar alţi doi sunt în stare gravă la spital. Şoferul în vârstă de 23 de ani urma să se căsătorească în luna ianuarie, anul viitor, dar şi-a găsit sfârşitul după ce maşina s-a izbit brutal de un copac.

Accidentul a avut loc duminică seară pe DN 19, la ieşire din Localitatea Livada. Maşina în care erau cei 4 tineri a intrat în depăşirea unui alt autoturism, care circula regulamentar, dar şoferul a pierdut controlul volanului, maşina izbindu-se de un copac. În urma impactului şoferul Ghiţă Pirişa în vârstă de 23 de ani şi Ardelean Mihai de 22 de ani, pasager dreapta faţă au murit pe loc. Un alt tânăr de 16 ani Ardelean Eusebiu a fost rănit grav fiind transportat la un spital din Cluj. Singurul care a scăpat cu răni uşoare este tânărul Florin Podac de 20 de ani, pasager pe bancheta din spate.

Toţi cei patru sunt din localitatea Prilog judeţul Satu Mare. Şoferul şi proprietarul maşinii munceau în străinătate, au venit acasă de sărbători şi amândoi şi-au programat căsătoriile în anul 2011. Din păcate nu au mai prins acele zile.

Un Comentariu la "Accident mortal lângă Livada"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.