Poliţiştii sătmăreni nu s-au plictisit deloc de sărbători

În data de 24.12.2010, orele 14:43, pe raza localităţii Certeze a avut loc un eveniment rutier. Deplasându-se la faţa locului poliţiştii au constatat faptul că Mia O. de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca Ford Mondeo, l-a accidentat grav pe minorul U. C. de 3 ani, care fiind nesupravegheat s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Un alt eveniment rutier a avut loc în seara zilei de 24.12.2010, în jurul orei 21:55, pe raza localităţii Micula. În fapt, numitul V. Olimpiu de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca Mazda, l-a acroşat pe V. Adalbert de 24 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă pe jos, fără a purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante. În urma acestui eveniment a rezultat rănirea gravă a pietonului V. Adalbert, care a fost transportat la Spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Poliţiştii din comuna Odoreu au fost sesizaţi în data de 24.12.2010, orele 22:30, despre faptul că pe strada Republicii a avut loc un eveniment rutier. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că R. Mircea de 43 de ani în timp ce conducea un motoscuter, s-a răsturnat pe carosabil. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Agenţii rutieri au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat numitului Csaba Z., de 40 de ani, care a fost identificat în timp ce conducea pe b-dul. Lucian Blaga, un autoturism marca Opel a cărui numere de înmatriculare provizorii aplicate erau expirate din data de 21.04.2009.

În cursul zilei de 24.12.2010, a fost identificat de către poliţiştii din Negreşti Oaş, numitul B. Daniel de 22 de ani, care conducea pe Drumul Naţional 19, pe raza localităţii Vama o motocicletă marca Gangiva, fără a fi înmatriculată, motiv pentru care conducătorului auto i-au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Numitul C. Petrică, de 20 de ani, a fost identificat de poliţiştii din oraşul Negreşti Oaş în timp ce conducea un autoturism marca Audi sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii din Negreşti Oaş au fost sesizaţi în data de 25.12.2010, orele 09:45, despre faptul că pe strada Vrăticel a avut loc un eveniment rutier. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au stabilit că Georgel C. de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism marca Ford Mondeo, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în poarta unui imobil. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În ambele cazuri poliţiştii au întocmi acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, iar ca măsură complementară, reţinerea permisului de conducere în vederea suspendării.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.