Febra cumpărăturilor înaintea sărbătorilor

Sătmărenii au ieşit astăzi pentru aprovizionarea cu alimente de masa de Crăciun. În Târgul Tradiţional deshis la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare produsele s-au vândut binişor spun producătorii, care se aşteptau la un flux mai mare de cumpărători.

În jurul amiezii oamenii se uitau şi cumpărau alimentele tradiţionale expuse la Targul din Casa de Cultură a Sindicatelor. Majoritatea cumpărătorilor erau fideli acestui tip de produse de la târg declarând că vin la fiecare sfârşit de săptămână să îşi facă cumpărături de la târg.

La mare căutare au fost astăzi cârnaţii şi în special preparatele din carne de porc. Dar foarte bine s-au vândut şi cozonacii, în jurul prânzului la târg producătorii cu cozonaci aveau deja marfa epuizată. Clienţii Târgului apreciază produsele pentru că sunt pregătite tradiţional şi chiar dacă unora ..preţurile li se par mai piperate…calitatea produselor nu lasă de dorit.

Comercianţii au fost mulţumiţi de vânzări, deşi se aşteptau ca în aceste zile de dinaintea Crăciunului să existe o mai mare cerere din partea cumpărătorilor.

În târg cârnaţii de casă se vindeau la 22 lei /kg, slănina la 15 lei/kg, ceafa de porc 25 de lei /kg, pâinea neagră şi de mălai se vindeau al 5 lei pe bucată, iar salamul de biscuiţi la 7 lei. La capitolul băuturi: pălinca se vindea de la 18 la 30 de lei/l , sucul de mere natural 15 lei/l, iar vinul de la Beltiug şi Turu Lung la 10 lei/kg.

Un Comentariu la "Febra cumpărăturilor înaintea sărbătorilor"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.