Bentley furat din Germania depistat la Petea (video)

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat un cetăţean român care încerca să iasă din ţară cu un autoturism de lux, marca Bentley Continental, ce figura ca fiind furat din Germania.

Miercuri, 22 decembrie a.c., în jurul orei 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieşi din ţară Adrian Nelu F., în vârstă de 31 de ani. Tânărul, originar din Negreşti Oaş, are dublă cetăţenie, română şi franceză, iar domiciliul îl are în Franţa. Acesta conducea un autoturism marca Bentley Continental, pe care erau aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare romanesti.

Cu ocazia formalităţilor pentru ieşirea din ţară, la controlul de frontieră au fost solicitate documentele maşinii şi actele conducătorului auto. Adrian Nelu F. a prezentat cartea de identitate franceză a maşinii şi certificatul de înmatriculare pe numele unui alt cetăţean român.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind declarat furat din Germania, în noiembrie 2010.
Adrian Nelu F. a declarat că el este angajat al unei societăţi comerciale din Franţa care are ca obiect de activitate vânzarea de autoturisme şi că în urmă cu aproximativ două săptămâni a fost contactat telefonic de către o persoană din Bucureşti, proprietarul a două societăţi comerciale, care i-a spus că are de vânzare un Bentley Continental GTC. Interesat de ofertă, Adrian Nelu F. a mers la Bucureşti şi a cumpărat maşina de la persoana respectivă contra sumei de 85.000 euro, primind în schimb documentele autoturismului şi maşina cu care aseară s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară la P.T.F. Petea.

În prezent, bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul I.J.P.F. Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

httpv://www.youtube.com/watch?v=f3MfLiASJog

2 Comentarii la "Bentley furat din Germania depistat la Petea (video)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.