Peste 500 de copii au primit cadouri la spectacolul PSD Satu Mare

Sala Filarmonicii “Dinu Lipatti” Satu Mare ar fi trebuit să fie cel puţin de două ori mai mare pentru ca mulţimea de copii şi adulţi prezentă ieri după-amiază, de la ora 17, să poată asista neînghesuită la spectacolul organizat de formaţiunea judeţeană a PSD Satu Mare (la iniţiativa femeilor social-democrate), dedicat copiilor sătmăreni cu ocazia apropierii zilelor speciale ale Crăciunului şi Anului Nou. Dar, pe principiul că “oamenii buni încap mai mulţi şi într-un spaţiu mai strâmt fără probleme”, cele aproximativ 700 de persoane prezente s-au bucurat de un spectacol care a fost realmente de înaltă ţinută, pe alocuri chiar emoţionant.

Întreaga reprezentaţie a avut-o ca prezentatoare pe frumoasa Manuela Rogoz. Spectacolul a început cu un elevat moment coral al soliştilor de la “Adagio” – cor al Colegiului Naţional “Ioan Slavici” -, care au introdus publicul în atmosfera sufletească deosebită pe care o crează colindele. Au urmat apoi tinerele talente dansante din trupa “Stil” a Palatului Copiilor, sensibilul cântăreţ de muzică folk Octavian Bud, interpreţii scenetei “Craii de la răsărit” de la Ianculeşti, colindele (inclusiv în limba engleză) cântate de Iris Adina Morar, dansurile de societate ale unor minunăţii de copii de la clubul Royal Dance din Satu Mare, recitalul de pian susţinut de Cristian Cente,  Ansamblurile “Cununiţa” şi “Cununiţa năzdrăvană” din Satu Mare şi un ultim grupaj de colinde – cântate împreună cu publicul din sala arhiplină – interpretat de Petrică Mureşan.

La acest spectacol au fost prezenţi mai toţi liderii marcanţi ai PSD Satu Mare, de la senatorul Valer Marian şi deputatul Gheorghe Ciocan, la vicepreşedintele Mircea Govor şi preşedintele tinerilor social-democraţi sătmăreni Ciprian Ardelean, împreună cu primari, consilieri şi simpatizanţi ai PSD.

Atât pe parcursul spectacolului, cât şi după încheierea acestuia, Moş Crăciun a împărţit cadourile – strânse frumos sub bradul din holul Filarmonicii – pentru peste 500 de copii, unii dintre ei venind (însoţiţi) special pentru această ocazie de la diferite centre de plasament din municipiul Satu Mare.

3 Comentarii la "Peste 500 de copii au primit cadouri la spectacolul PSD Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.