E bătut în cuie: Claudiu Ardelean este administratorul judeţului Satu Mare

Astăzi se va anunţa oficial ceea ce se ştia, de fapt, de câteva zile: juristul Claudiu Ardelean este administrator al judeţului (indiferent ce o însemna titulatura asta) în urma promovării concursului organizat de Consiliul Judeţean Satu Mare.

Reamintim cititorilor că pentru ocuparea acestui post s-au mai înscris încă doi candidaţi, ing. Gabriela Puşcaş şi ing. Adrian Mereuţă. Aceştia au fost gratulaţi cu calificativul “respins” după desfăşurarea probei scrise a concursului desfăşurată în data de 15 decembrie. Claudiu Adelean s-a prezentat solo la proba orală din data de 17 decembrie – ceilalţi doi contracandidaţi neuzând de dreptul la depunerea unei contestaţii după comunicarea rezultatelor la proba anterioară – şi nu a întâmpinat probleme majore în efortul de promovare a acesteia.

Concluzia unu: PDL-ul sătmărean şi-a împlinit pohta ce-a pohtit – un post de conducere în Consiliul Judeţean. Concluzia doi: tot respectul pentru talentul juridico-diplomatic al preşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, Csehi Arpad Szabolcs.

Un Comentariu la "E bătut în cuie: Claudiu Ardelean este administratorul judeţului Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.