Claudiu Ardelean, cu un picior şi jumătate pe funcţia de administrator al judeţului

Azi, pe frigul iernatic de la ora 11, la Consiliul Judeţean Satu Mare s-a desfăşurat prima etapă a concursului pentru ocuparea funcţiei de administrator al judeţului, concurs la care s-au înscris Gabriela Puşcaş (inginer), Adrian Victor Mereuţă (inginer) şi Claudiu Ardelean (jurist).

În cadrul acestei prime etape, concurenţii au trebuit să demonstreze că ştiu să scrie – doar era vorba de proba scrisă. Dar problema a fost că nu aveau voie să scrie chiar orice, ci doar ceea ce ştiau din bibliografia de concurs care se regăsea în întrebările care le-au fost puse. Doi dintre ei – cei doi ingineri – nu au ştiut să dea răspunsurile integral corecte şi convingătoare, drept urmare s-au ales cu eticheta “respins”. Claudiu Ardelean (foto) a fost blagoslovit cu un “admis”. Teoretic, la proba de interviu care se va desfăşura în ziua de 17 decembrie (tot de la ora norocoasă pentru el, adică 11) el se va prezenta singur, ceilalţi doi contracandidaţi de pe hârtie având dreptul de a accede la “next game level” dar dacă li s-ar admite contestaţiile pe care pot înainta în cursul zilei de mâine.

Funcţia de “administrator al judeţului” s-a ivit în schemă într-o perfectă legalitate, în ideea “eficientizării managementului judeţului” şi nu are absolut nici o legătură – dar absolutul-absolutului nici urmă de legătură ! – cu faptul că pedeliştii sătmăreni (din rândurile cărora face parte şi Claudiu Ardelean) de multă vreme tot cântau că vor şi ei oarece post ma acătării în Consiliul Judeţean. Q.e.d.

7 Comentarii la "Claudiu Ardelean, cu un picior şi jumătate pe funcţia de administrator al judeţului"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.