Horoscop săptămânal 13-19 decembrie

Pentru cei din zodia Berbecului, saptamana care urmeaza se anunta plina de conflicte. Nimic major, dar suficient cat sa le dea nativilor din Berbec o stare de permanenta iritabilitate (pe langa cea naturala…). Aceste probleme vor avea, in principal, legatura cu serviciul si pot strica imaginea Berbecilor la locul de munca. Vor avea, in schimb, noroc la tot ce tine de examene si teste de orice fel. Se recomanda mai multa grija in privinta sanatatii, mai ales a afectiunilor dentare, care risca sa se agraveze mult in aceasta perioada. In dragoste, ar fi bine sa incerce sa-si includa mai mult partenerul in micile lor distractii, pentru ca acesta s-ar putea simti neglijat.

Taurii vor avea o saptamana foarte buna sub aspectul vietii sociale. Vor simti nevoia sa iasa in evidenta, sa cunoasca lume noua , sa fie spirituali si comunicativi. Acest lucru nu este ceva iesit din comun pentru Tauri, se stie ca sunt, de regula, persoane prietenoase, insa va avea consecinte mai importante decat simpla stare de bine: in aceasta perioada isi pot face relatii care ii vor ajuta foarte mult pe plan profesional. In dragoste, sunt favorizati mai ales nativii care nu au inca o relatie. Acestia vor intalni pe cineva interesant, daca vor renunta la tendinta lor naturala de a pune repede etichete oamenilor.

Pentru cei nascuti in Gemeni, saptamana aduce vesti foarte bune pe plan financiar: vor primi tot felul de sanse de a-si spori veniturile. Nimic foarte important, dar, oricum, un ban in plus pentru cadourile de sarbatori nu strica nimanui, nu-i asa? Vor fi mai veseli, mai optimisti si mai toleranti cu cei din jur si aceasta stare ii va ajuta sa puna capat unor mici conflicte, mai ales daca sunt legate de membrii familiei. Profesional, cei care asteapta raspunsuri vor primi semne de incurajare, dar, deocamdata, nimic mai mult. Si in relatia de cuplu au motive sa spere la lucruri bune: comunicarea cu partenerul evolueaza mult, mai ales pe plan sexual.

Pentru Raci, zilele urmatoare aduc multa munca, dar si multe satisfactii. Vor primi noi responsabilitati profesionale, vor avea succes in tot ceea ce tine de dialog, de comunicare si de negociere si se vor face remarcati. Din pacate, efectele financiare ale acestei evolutii nu apar chiar acum, dar nici nu vor intarzia prea mult. Pana atunci, se recomanda grija la felul in care gestioneaza banii si evitarea imprumuturilor, pe cat posibil. Racii nu stau rau nici cu dragostea, apar mici surprize placute din partea partenerului de cuplu. Atentie insa la comunicarea cu iubirile din trecut: exista si riscul de conflicte pornite din gelozie!

Pentru Lei, saptamana care urmeaza va fi destul de solicitanta, insa vor avea ocazia sa faca tot ce le place lor: sa organizeze, sa dea ordine, sa tune si sa fulgere in dreapta si-n stanga si sa se vaicareasca. Chiar daca se vor face un pic nesuferiti celor din jur, aceasta atitudine dictatoriala va da roade, de data asta, si Leii vor reusi sa obtina tot ceea ce isi propun. Sa fie atenti la sanatate, un consum nervos prea mare le va face probleme cu somnul si digestia. Cu banii, mai subtirel, deocamdata. Sunt sanse mari ca persoana iubita sa le ofere un ajutor financiar care in nici un caz nu ar trebui refuzat din orgoliu.

Fecioarele isi fac inca de pe-acum planuri de sarbatori: pe cine vor invita, cat le va costa totul, cate zile libere isi vor lua, ce cadouri vor cumpara etc. Asta este, pentru ele organizarea e o a doua natura. Se nasc multe intrebari legate de bani si va fi nevoie ca Fecioarele sa faca demersuri suplimentare pentru a obtine ceva in plus fata de veniturile obisnuite. Profesional, primesc din ce in ce mai multe responsabilitati, pana in punctul epuizarii. In dragoste, Fecioarele singure vor gasi motive sa se gandeasca la viitor cu optimism: o persoana interesanta din anturajul lor isi declara sentimentele.

Pentru Balante, cuvantul de ordine al acestei saptamani este enervarea. In special, la serviciu. Cineva nu le place si incearca sa le faca viata amara. Vor avea parte de tot felul de conflicte minore care, adunate, le vor strica saptamana. Trebuie insa sa incerce sa-si pastreze calmul, daca vor sa fie cele care rad la urma. Financiar, lucrurile stau ceva mai bine: Balantele vor avea ocazia sa-si recupereze niste investitii, sau imprumuturi, sau sa primeasca unele cadouri de valoare. Nici cu dragostea nu vor sta rau, partenerul de cuplu va propune o mica escapada de week-end. Atentie la discutiile aprinse provocate de planurile de sarbatori!

In zilele urmatoare, Scorpionii vor avea tot felul de probleme legate de casa: lucruri care se strica, mici accidente casnice, conflicte cu vecinii, sau chiar neplaceri legate de siguranta locuintei. Totul va trebui rezolvat imediat, chiar daca cere timp, bani si nervi, altfel aceste necazuri se vor agrava. In schimb, se pot echilibra relatiile cu membrii familiei, mai ales in cazul conflictelor legate de bani. Si, apropo de bani, Scorpionii se pot astepta la ceva in plus la acest capitol: o marire de salariu, sau un cadou. Dragostea este foarte bine aspectata, mai ales in cazul Scorpionilor cuplati cu semne de aer: comunicarea va fi excelenta si atmosfera in cuplu va fi mai buna ca niciodata.

Saptamana Sagetatorilor se va invarti in jurul dragostei. Mai bine zis, a necazurilor care pornesc de la ea. Se anunta multe certuri care au la baza gelozia (justificata sau nu) partenerului. Desi Sagetatorii stiu, de obicei, sa se detaseze de astfel de probleme, de aceasta data vor pune totul la suflet, vor deveni pesimisti si vor neglija toate celelalte aspecte ale vietii. Latura profesionala va sta in umbra, pentru moment: toate proiectele vor fi amanate, iar acest lucru le va ingreuna munca de mai tarziu. Financiar, stau bine, in sensul ca risipesc tot ce au, cand au, iar cand nu au, nu le pasa. E posibil sa primeasca o veste proasta legata de sanatatea cuiva din familie.

Evolutia saptamanii Capricornilor va depinde foarte mult de cei din jurul lor. Toate proiectele nativilor din aceasta zodie vor atarna de deciziile si bunavointa altor persoane. Este de recomandat sa-si foloseasca la maxim puterea de convingere si negociere, daca vor sa aiba de castigat. La serviciu, sa fie ceva mai atenti la atitudinea pe care o au fata de colegi. Pe plan financiar, li se vor face niste promisiuni in privinta carora ar trebui sa fie sceptici. Acum sunt favorizate investitiile pe termen scurt, asa ca nu e cazul sa se apuce sa-si faca bugetul pentru tot anul. In dragoste, nu apare nici o schimbare importanta.

Saptamana Varsatorilor se va invarti in jurul calatoriilor. Isi vor face planuri de excursii si vizite, sau vor primi chiar ei vizita unui prieten de departe. Vor fi niste zile destul de placute, cu exceptia unor mici ingrijorari legate de profesie. Varsatorii care trebuie sa ia decizii importante in acest sens se vor trezi pusi in dificultate de existenta mai multor variante la fel de imbietoare. Sa deschida insa bine ochii si sa vada dincolo de aparente si promisiuni facute in pripa. In dragoste, ochii vad, inima cere… ceea ce nu-i rau pentru nativii singuri, insa cei cuplati trebuie sa evite jocul cu focul.

Pentru Pesti se anunta o saptamana destul de linistita. Profesional, vor primi niste oferte care i-ar putea ajuta sa evolueze, dar vor avea destul timp sa reflecteze asupra lor. Cu banii nu vor sta rau, dar nici nu e cazul sa se astepte la castiguri insemnate in aceasta perioada. Isi vor face unele griji din cauza unui prieten care nu mai da nici un semn, insa nu e cazul sa se gandeasca la ce e mai rau. Sunt niste zile bune pentru cei indragostiti: vor avea timpul si starea necesare pentru a se ocupa in voie de relatia lor. La sfarsitul saptamanii, se anunta o scurta calatorie in interes personal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.