Criza nu a atins şi piaţa maşinilor de lux din România

Forza Rossa, dealer-ul Ferrari în România, este printre puţinele reprezentanţe auto de la noi din ţară care se pot lăuda că a atins numărul de maşini vândute pe care şi l-au propus. În anul 2010 s-au vândut, peste numărul vizat, de 25 de unităţi, iar constructorul italian a aprobat suplimentarea cotei.
Cel mai scump model vândut în acest an de Forza Rossa este un 599 GTO, vehicul serie limitată, în valoare de 320.000 de euro. La polul opus se află modelul California , care poate fi cumpărat la preţul de “doar” 150.000 de euro.
Camelia Bazac, administratorul delegat al companiei a afirmat că în 2011 se aşteptă la o creştere a numărului de maşini alocate României.
“A crescut considerabil numărul de unităţi vândute şi am avut randamente bune în asistenţa tehnică, care se vor reflecta pozitiv în cifra de afaceri. Dinamismul fabricii de la Maranello, care va produce an de an un model nou, ne va ajuta la creşterea vânzărilor, a unităţilor alocate României şi, automat, a cifrei de afaceri”.
Se pare că criza nu ia atins şi pe bogaţii României, deşi de fiecare data când au ocazia se plâng de felul cum le-a afectat criza, afacerile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.