Sute de copii la patinoarul din centru

Deşi funcţionează de trei zile, ieri seară a avut loc deschiderea oficială a patinoarului în prezenţa câtorva oficialităţi locale. Sute de copii şi tineri au patinat pe gheaţă, organizatorii fiind nevoiţi să suplimenteze numărul de patine.

Prezent la pationoar, edilul şef a deschis o sticlă de şampanie, şi a servit presa. Acesta a declarat că deschiderea patinoarului este benefică mai ales că se apropie vacanţa, iar tinerii pot petrece serile patinând la aer curat, în schimbul statului la calculator, la cafenele sau în baruri la ţigări. Acesta a ţinut să menţioneze că patinoarul va avea mai mare success decât cel deschis anul trecut în parcarea unui hypermarket din oraş.

Dacă edilul şef nu a fost aşa de curajos să încălţe patine, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Adrian Ştef a intrat pe gheaţă patinând alături de băieţelul său, şi s-a declarat încântat pentru deschiderea acestui patinoar la Satu Mare.

Imediat ce s-a putut patina, sute de copii şi tineri au luat cu asalt patinoarul. Astfel reprezentanţii firmei italiene au fost nevoiţi să suplimenteze numărul de patine, ajungând în prezent la 200 de perechi.

Atât tinerii, cât şi copiii au fost încântaţi de deschiderea acestui patinoar: unii au declarat că patinează pentru prima dată, în schimb alţii aveau ceva experienţă, pe patine.

Programul a fost modificat: se poate patina pe platou zilnic de luni până joi între orele 11.00 şi 20.00, iar în cazul în care vor fi solicitări din partea grupurilor de elevi, patinoarul va fi deschis de la ora 8 dimineaţa. De vineri şi până duminică programul este între orele 11.00 şi 22.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.