“Prichindeii” au primit azi daruri

Sărbătoare mare organizată de Serviciul Public de Asistenţă Socială Satu Mare la Restaurantul Paloma. Copiii care aparţin Creşei Sociale „Prichindel” au primit astăzi daruri de la Moş Nicolae. Nici cei vârstnici nu au fost lăsaţi pe urmă, pe lângă masa asigurată, aceştia au primit cadouri. Atmosfera a fost întreţinută de solista de muzică populară Lavinia Goste şi grupuri de colindători.

Din partea Primăriei Satu Mare la acţiune au fost prezenţi viceprimarii Kereskenyi Gabor şi Adrian Albu, care s-au declarat încântaţi de organizarea acestui eveniment. 30 de copii care provin din familii defavorizate şi sunt beneficiari ai Creşei Prichindel au primit cadouri de la Moş Nicolae, iar părinţii micuţilor au servit un meniu bogat la restaurant. Moş Nicolae a fost darnic şi cu pensionarii, 30 dintre aceştia beneficiind de cadouri.

La acţiune au cântat solista de muzică populară Lavinia Goste şi voluntarii SNAC de la Şcoala Generală nr 3 din Negreşti Oaş. Pe lângă meniul bogat, la desert toţi cei prezenţi au servit tort şi cozonac. Omul de afaceri Vasile Lup a pus la dispoziţie un meniu tradiţional sărbătorilor de iarnă, dulciuri şi sucuri, totul din partea casei.

Programul de astăzi a făcut parte din proiectul lunii decembrie: “Luna bucuriei la SPAS Satu Mare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.