În cele din urmă de mâine patinăm artificial

După o amânare de aproximativ o săptămână, patinoarul artificial din centru se deschide mâine de dimineaţă. Deschiderea era programată pentru astăzi însă acest lucru nu a fost posibil pentru că o persoană neidendificată a sabotat azi noapte instalaţia de alimentare cu apă.  Angajaţii firmei au fost nevoiţi să remedieze problema, dar cum o mare partea din apă s-a scurs în timpul nopţii, patinoarul nu a putut fi folosit de 1 Decembrie, aşa cum reprezentanţii firmei stabiliseră. Cu toate că defecţiunea a fost remediată după amiază, patinoarul a rămas închis datorită vremii nefavorabile.

„Persoana a tăiat unul din furtunele care alimentează pista cu apă. Nu ştim dacă a fost un act de rea intenţie, sau de vandalism, important e că problema a fost remediată. Nu am sesizat încă poliţia, deoarece principala dorinţă a fost să remediem cât mai repede problema”, a declarat PR managerul firmei, Ovidiu Chilinţan.

Reprezentanţii firmei italiene asigură că de mâine patinoarul va fi pus în funcţiune, numai timpul să permită acest lucru, iar vineri seară începând cu ora 18.00 va avea loc o deschiderea oficială, unde vor fi invitate oficialităţile locale, iar cei prezenţi vor avea parte de un concert live, de multe jocuri şi premii surpriză ce constau în bilete la patinoar.

Patronul patinoarului Atlantica Paradice este italian şi este pentru prima dată când vine la Satu Mare cu aceste servicii. Cu o dimensiune de aproximativ 700 m2, patinoarul este luminat pe timp de noapte, fiind instalate şi ornamente luminoase, specifice sărbătorilor de iarnă.
Conducerea firmei italiene pune la dispoziţie pentru sătmăreni şi câteva oferte: şcolarii şi preşcolarii care vin în grup însoţiţi de un cadru didactic, până la ora 14.00 vor plăti 7 lei de persoană cu tot cu patine. De asemenea copii până la 12 ani, plătesc 7 lei de persoană, iar adulţii 10 lei cu tot cu patine. Patinoarul va fi deschis de duminică şi până joi între orele 10.00 şi 18.00 iar vineri până duminică programul va fi prelungit până la ora 22.00.

2 Comentarii la "În cele din urmă de mâine patinăm artificial"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.