Jin Ling penal

Marţi, 23 noiembrie a.c., în jurul orei 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în ţară Laszlo P., în vârstă de 40 de ani, din Satu Mare. Bărbatul conducea un autoturism marca Audi, înmatriculat în Satu Mare.

Cu ocazia formalităţilor de frontieră, poliţiştii de frontieră au descoperit în autoturism o cantitate de 1.795 pachete ţigări marca Jin Ling, unele cu timbru fiscal ucrainean, altele din magayinele duty free, în valoare totală de peste 7.700 lei.

Conducătorul auto a declarat că a achiziţionat cantitatea de ţigări din piaţa Nyreghaza – Ungaria contra sumei de 250.000 forinţi, de la o persoană necunoscută.

În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul a fost reţinut până la finalizarea cercetărilor.

Un Comentariu la "Jin Ling penal"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.