Elevii din Satu Mare şi din Nyiregyhaza concurează ecologic

Primăria municipiului Satu Mare a organizat în parteneriat cu Primăria oraşului Nyiregyhaza concursul “ENERGIE VERDE” la care urmează să se întrecă elevi din cele două oraşe înfrăţite, competiţia fiind programată pentru data de 27 noiembrie 2010, începând cu ora 10, în sala de conferinţe a Complexului de Educaţie Ecologică (foto) din Grădina Romei.

Concursul este una din manifestările concepute în cadrul proiectului „Dezvoltarea pe scară largă a relaţiilor de colaborare dintre oraşele înfrăţite Nyíregyháza şi Satu Mare – PUNTE PESTE TIMP”, HURO/0801/120 (finanţat din fonduri europene).

Municipiul Satu Mare va fi reprezentat de două grupe de elevi de la două instituţii de învăţîmânt reprezentative, Colegiul “Ioan Slavici” şi Colegiul “Doamna Stanca”. Primul grup este coordonat şi îndrumat de prof. Elena Dragoş şi-i are în componenţă pe elevii Ioan Florin Cosma, Mădălina Dragomir, Bianca Boroş şi Alina Ţiproc. Grupul de elevi de la Colegiul “Doamna Stanca” – alcătuit din Mădălina Ilea, Carina Kencsan, Csmin Ignat şi Vlad Danciu – va fi îndrumat de prof. Anca Cherteş.

Concurenţii din Ungaria provin de la “Krúdy Gyula” Gimnázium şi Vásárhelyi Pál Építőipari és Környezetvédelmi- Vízügyi Szakközépiskola din Nyiregyhaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.