466 pachete de ţigări descoperite la Petea

Sâmbătă, 20 noiembrie a.c., poliţiştii de frontieră sătmăreni în cooperare cu lucrătorii vamali din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Satu Mare au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului ilicit cu produse accizabile.

Astfel, în jurul orei 14.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieşi din ţară Narcis Constantin H., în vârstă de 28 de ani, din Satu Mare. Bărbatul conducea un autoturism marca Skoda Octavia, înmatriculat în Bucureşti.

La controlul de frontieră efectuat de poliţiştii de frontieră şi inspectorii vamali, s-a descoperit o cantitate de ţigări ascunsă în compartimentul motor, la rezervor, şi în bara din faţă a autoturismului.

În urma inventarierii, s-a stabilit că este vorba despre 466 pachete ţigări (9.320 fire ţigarete),din care 196 pachete ţigări marca Viceroy şi 270 pachete ţigări LM, în valoare totală de 1.957 lei.
Sătmăreanul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 5.000 de lei de către inspectorii vamali, iar cantitatea de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

Un Comentariu la "466 pachete de ţigări descoperite la Petea"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.