Balet, bune maniere şi VIP-uri la conferinţa judeţeană a PDL Satu Mare

Conferinţa judeţeană a PDL Satu Mare de la sfârşitul acestei săptămâni va aduce în zonă o serie de personaje importante din partidul care ne anti-guvernează ţara în ultimii doi ani. Potrivit celor declarate pentru Sătmăreanul de deputatul PDL Ioan Holdiş – preşedintele organizaţiei judeţene portocalii -, au confirmat venirea la conferinţa judeţeană ministrul de Interne Traian Igaş (foto), fostul ministru de Interne Vasile Blaga şi Gheorghe Falcă (recent ales preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL Arad, cel care a stârnit controverse prin declaraţia conform căreia orice familie din România are cel puţin un membru cu dosar penal). De asemenea, sunt aşteptaţi, tot pe post de musafiri, alţi senatori, deputaţi şi lideri judeţeni ai PDL din Maramureş, Bihor, Cluj şi Arad.

Conform sursei citate, astăzi ar urma să-şi confirme sau să-şi infirme prezenţa la Satu Mare ministrul Turismului Elena Udrea şi preşedintele Camerei Deputaţilor, mult-pomenita Roberta Anastase – ceea ce înseamnă că participarea lor la conferinţa judeţeană a pedeliştilor sătmăreni nu este certă în acest moment.

Deocamdată, singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL Satu Mare este actualul lider, deputatul Ioan Holdiş. Surse din partid ne-au declarat că nu vor exista surprize sau “clinciuri” publice la conferinţa judeţeană, desfăşurarea acesteia şi listele de candidaţi fiind deja negociate şi stabilite în şedinţa biroului judeţean de conducere care a avut loc vinerea trecută la sediul PDL Satu Mare.

2 Comentarii la "Balet, bune maniere şi VIP-uri la conferinţa judeţeană a PDL Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.