Un plus siguranţă

Încuiaţi uşa locuinţei atunci când plecaţi de acasă, schimbaţi iala dacă este nevoie şi asiguraţi geamurile casei, pentru a nu avea surpriza de a rămâne fără bunuri şi bani din locuinţă. 5 voluntari liceeni împreună cu reprezentanţii poliţiei sătmărene au dat astfel de sfaturi locatarilor din municipiu, pentru a evita furturile din locuinţe, care sunt tot mai dese în ultima perioadă.

În cadrul campaniei naţionale „Un plus de Siguranţă” 5 voluntari de la mai multe licee din Municipiu , împreună cu poliţiştii sătmăreni au împărţit astăzi pliante, au lipit afişe în scările de bloc şi au vorbit cu locatarii, explicându-le cât de important este să îşi asigure casa atunci când nu sunt la domiciliu.

Campania „Un plus de siguranţă” vizează şi organizarea unui concurs destinat asociaţiilor de proprietari, care pot câştiga un sistem de securitate pentru imobil. Premiul va fi acordat in urma unei extrageri, gen tombola, iar sistemul de securitate va fi acordat de Asociaţia Română pentru Tehnica de Securitate (ARTS). Reprezentanţii asociaţiilor de proprietari pot descărca formularul de concurs de pe site-ul www.arts.org.ro şi, prin răspunsurile la întrebări, pot câştiga premiile puse la dispoziţie de către asociatie. După completarea formularului de către participanţii la concurs, acesta va fi trimis prin poştă la adresa Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii, Bucureşti, strada George Georgescu nr. 1, sector 4- campania “Un plus de siguranţă.”

Campania „Un plus de Siguranţă” se va desfăşura până pe 10 decembrie 2010.

Un Comentariu la "Un plus siguranţă"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.