“Ariel cu sare” made in Satu Mare

Detergent cu sare pentru rufe mai murdare!” Aşa ar putea suna reclama unui detergent comercializat într-un magazin din Satu Mare. O gospodină a cumpărat Ariel la găletuşă, dar mare i-a fost mirarea când a constatat că de fapt în recipient era o combinaţie de sare cu detergent. Indignată, femeia a făcut reclamaţie la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor.

Sătmăreanca şi-a procurat detergentul Ariel de la un magazin din zona Carpaţi 2. Când a încercat să îl folosească la spălat, gospodina a observat că detergentul avea o altă consistenţă decât de obicei, iar când s-a uitat mai atent şi-a dat seama că de fapt cumpărase o combinaţie de sare cu praf de spălat, pe care plătise mai bine de 63 de lei. Imediat aceasta a făcut o reclamaţie la CJPC pentru restituirea banilor, dar mai ales pentru amendarea operatorului economic. În urma verificărilor efectuate de inspectorii CJPC Satu Mare la sediul magazinului a fost găsit pe stoc detergent Ariel cu aceiaşi deficienţă în valoare de 2500 de lei. Luat la întrebări de inspectori, comerciantul a declarat că….aşa a primit marfa.

Patronii magazinului au fost amendaţi cu 1500 de lei, iar detergentul contrafăcut a fost scos definitiv de la comercializare.

Conducerea Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului va solicita o factură operatorului economic de unde a procurat detergentul respectiv, pentru a depista dacă şi în alte locuri se comercializează detergent cu sare.

Un Comentariu la "“Ariel cu sare” made in Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.