Dosar penal pentru un mouse

În cursul după amiezii joi, 11 noiembrie a.c, reprezentanţii supermarketului Real  au sesizat telefonic dispecerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare cu privire la faptul că un tânăr a sustras mai multe produse din magazin.

O patrulă de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului, unde l-a identificat pe M. Andras – Zsolt în vârstă de 36 de ani din Satu Mare, care aflându-se la cumpărături în supermarket, a sustras mai multe produse de pe raionul cu produse electronice : un mouse WIRELES 802 şi 1 USBADAPTER in valoare de 102 lei.

Produsele au fost găsite asupra tânărului de către lucrătorii firmei de pază din cadrul magazinului, acesta ascunzându-le în buzunarele pantalonilor şi încercând să părăsească magazinul fără să plătească, fiind însă depistat de sistemul de supraveghere video al magazinului.

Produsele sustrase în valoare de 102 lei, au fost restituite reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral.

Jandarmii i-au întocmit tânărului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

2 Comentarii la "Dosar penal pentru un mouse"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.