Un plus de siguranţă

Încuiaţi uşa locuinţei atunci când plecaţi de acasă, schimbaţi iala de câte ori credeţi că este nevoie şi asiguraţi geamurile casei, pentru a nu avea surpriza de a rămâne fără bunuri şi bani din locuinţă. Poliţiştii sătmăreni au demarat astăzi campania naţională „Un plus de Siguranţă”, campanie care se va desfăşura până pe data de 10 decembrie 2010 şi are ca scop prevenirea furturilor din locuinţe.

Timp de o lună de zile poliţiştii din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare, alături de aproximativ 30 de voluntari elevi de la şcoli generale şi din licee, vor lipi afişe în cartierele din municipiu, vor sta de vorbă cu locatarii, sfătuindu-i cum să evite furturile din locuinţe.

Campania „Un plus de siguranţă” vizează şi realizarea unui concurs destinat asociaţiilor de proprietari, care pot câştiga o soluţie de securitate pentru imobilul lor. Reprezentanţii asociaţiilor de proprietari pot descărca formularul de concurs de pe site-ul www.arts.org.ro şi, prin răspunzând la întrebări pot câştiga premiile puse la dispoziţie de către ARTS.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.