Peste 160.000 de oameni au fost deja la GOLD PLAZA Baia Mare

Peste 160.000 de persoane de toate vârstele au trecut,weekend-ul trecut, pragul centrului comercial Gold Plaza Baia Mare, singurul mall din nord-vestul României, inaugurat de către Grupul Futureal şi Grupul Immofinanz in 4 Noiembrie.

Potrivit unui comunicat remis pentru Sătmăreanul de responsabilul pentru relaţia cu presa al centrului comercial GOLD PLAZA Baia Mare, numărul vizitatorilor a depăşit cu mult chiar aşteptările dezvoltatorilor. “Ne aşteptam la un trafic de 90.000 de persoane pentru weekendul de deschidere. Joi am avut 40.000 de oameni în mall, de la ora 15.00 pana la ora 22.00. Vineri am avut peste 50.000 de vizitatori şi alţi 70.000 sâmbătă şi duminică,” a declarat cu justificată mândrie Eran Socher, directorul de dezvoltare al proiectului.

După cum am mai scris şi noi, prima zi de activitate a GOLD PLAZA Baia Mare – 4 noiembrie – a fost dedicată ceremoniilor oficiale şi “marii deschideri”. Aproximativ 500 de oaspeţi din România şi de peste hotare – oficialităţi, oameni de afaceri şi jurnalişti – au sărbătorit împreună cu dezvoltatorii deschiderea oficială. Gabor Futo – CEO al Futureal -, Eduard Zehetner, CIO al grupului austriac Immofinanz şi Eran Socher (director de dezvoltare al Gold Plaza) îşi exprimaseră încrederea în succesul proiectului, in timp ce viceprimarul municipiului Baia Mare, István Ludescher, le-a mulţumit companiilor pentru investiţie: “Aceasta este cea mai mare investiţie făcută în Baia Mare. Reprezentanţii investitorilor au încredere în economia locală. Având în vedere că au decis să dezvolte un astfel de proiect aici, este evident că au încredere în potenţialul oraşului nostru, ceea ce este un semn foarte bun pentru economia locală,” a concluzionat atunci Ludescher.

A doua zi festivă, vineri 5 noiembrie, a fost dedicată mai ales divertismentului. Un concert spectaculos a fost organizat de reprezentanţii centrului comercial, având un line-up puternic format din artişti români apreciaţi: Andreea Banică, Smiley, Sistem şi Iris. “Suntem convinşi că acest eveniment, ce s-a dovedit foarte apreciat de public, va fi doar unul dintre multe altele ce vor urma,” au declarat reprezentanţii dezvoltatorului.

În afară de Cora şi Cinema City – ancore principale ale Gold Plaza -, printre chiriaşii mall-ului se mai numără firme ca C&A, New Yorker, Waikiki, Deichmann, Takko, Leonardo, Domo, House of Art, San Francisco, Fox, Altex, Douglas, Centrofarm, Orsay, Best of Bowling, Kenvelo, Jeans Club şi mulţi alţii.

Oportunităţile de divertisment din mall – gustate şi de mulţi sătmăreni care au făcut, măcar de curiozitate, drumul cu maşina până la GOLD PLAZA Baia Mare – includ cinematograful multiplex, un food court complet închiriat, o cafenea cu privelişte unică înspre munţi, o imensă terasă în aer liber, un lounge café, un bar de Karaoke, un generos spaţiu de joacă pentru copii, un centru fitness modern, o zonă de bowling şi biliard ce va fi funcţională în următoarele 10 zile, o galerie de artă de 300 m2, un casino şi o zonă de jocuri electronice, precum şi o galerie Kinect.

A.S.

2 Comentarii la "Peste 160.000 de oameni au fost deja la GOLD PLAZA Baia Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.