Revoltă la Sătmărel – episodul doi!

După ce marţea trecută au protestat în incinta primăriei, apoi vineri au aşteptat în zadar autorităţile locale în cartierul Sătmărel, localnicii au venit din nou astăzi la sediul primăriei municipiului, revoltaţi pe conducere privind calitatea proastă a drumului. Şi de această dată viceprimarul Adrian Albu le-a ascultat păsurile localnicile, promiţându-le că joi vor fi demarate lucrările de pietruire şi frezare a craterelor existente în asfalt.

Este pentru a doua oară când localnicii din Sătmărel au luat cu asalt primăria municipiului Satu Mare, revoltaţi fiind de proasta calitate a drumului care duce spre cartier. Cele aproximativ 50 de persoane din Sătmărel au invocat aceleaşi motive: proasta calitate a drumului şi faptul că nu s-a făcut nimic până în prezent.

Oamenii au reclamat faptul că porţiunea de drum de aproximativ 6 km între Satu Mare şi Sătmărel este impracticabilă, din cauza gropilor imense din asfalt.

Oamenii au reproşat reprezentanţilor primăriei că nu s-au prezentat vineri la întâlnirea cu localnicii în centrul cartierului Sătmărel. Referitort la această întâlnire, Adrian Albu a declarat că a fost o lipsă de comunicare între angajaţii primăriei, iar cererea respectivă s-a rătăcit printre actele de pe birou, dar a promis localnicilor că sâmbătă va merge în Sătmărel pentru a discuta din nou cu localnicii. De asemenea Albu a declarat că de joi încep lucrările de pietruire şi de frezare a drumului ce face legătura între cartierul Sătmărel şi Municipiul Satu Mare.

În cazul în care nu vor fi luaţi în seamă de autorităţi grupul de localinici a ameninţat că vor veni cu coase şi topoare la primărie pentru a-şi cere drepturile.

A.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.