Niste Andreea este preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor

Astăzi au avut loc alegerile membrilor Consiliului Judeţean al Elevilor din Satu Mare. În urma voturilor, a fost alesă preşedinte Niste Andreea, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional Ioan Slavici din municipiu. De asemenea au fost aleşi vicepreşedinţi, secretari, şi directori pe diferite departamente în cadrul Colegiului.

Alegerile au durat timp de 4 are şi s-au desfăşurat în sala mare de şedinţe a Consiliului Judeţean Satu Mare.

Cu 42 de voturi din cele 55 exprimate, în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean al elevilor a fost aleasă Niste Andreea care şi-a susţinut candidatura vorbind despre necesitatea existenţei avocatului poporului. Din partea Consiliului Judeţean la alegeri a fost prezent Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Adrian Ştef.

Tot astăzi au fost aleşi Veres Otilia şi Snelempeger Carina în funcţiile de vicepreşedinţi, Lup Gabriel Marcel secretar, Harkai Reka director de departament Concursuri Şcolare şi Extraşcolare, Pop Antoniu director la departamentul Sport, programe şi tineret, Toader Cristina director la departamentul Avocatul elevilor, Miclea Andreea la Mobilitate Informare Formare Consiliere şi director de gimanaziu a fost ales Silaghi Şerban.

Săptămâna viitoare noua echipă a Consiliului Judeţean al Elevilor va participa la Moneasa la o Conferinţă Regională al Colegiului Naţional al Elevilor pe regiunea Vest şi Nord Vest.

Pentru Inspectorul Şcolar Crina Leş, alegerile de astăzi din cadrul Consiliului Judeţean al elevilor a fost ultima activitate prestată în funcţia de inspector şcolar, aceasta fiind înlocuită de Conciu Camelia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.