Târg de Crăciun cu bunătăţi tradiţionale

Sătmărenii vor putea să îşi procure alimentele tradiţionale pentru masa de Crăciun de la producătorii autohtoni din judeţ. La Casa de Cultură a Sindicatelor va fi organizat un târg tradiţional care va fi deschis timp de 3 zile. De la cârnaţi, slănină, caltaboşi, tobă până la vestiţii cozonaci, colaci şi pâinea de vatră vor putea fi achiziţionate de la târg, proaspete şi la preţuri rezonabile.

Târgul va fi deschis în perioada 17-19 decembrie în holul Casei de Cultură a Sindicatelor. Până în prezent şi-au anunţat participarea peste 50 de producători din judeţ. Potrivit directorului Direcţiei de Agricultură şi Dezvoltare Rurală Satu Mare, Ioan Cioltean în limita spaţiului din cadrul clădirii vor fi amenajate standuri pentru cât mai mulţi producători.

Este pentru prima dată când se amenajează un astfel de târg tradiţional de Crăciun. Organizatorii susţin că producătorii vor lucra după program prelungit în funcţie de cerere, iar dacă timpul va fi favorabil, vor fi expuse şi standuri afară pe platoul din piaţa 25 Octombrie.

Pe lângă produsele din carne, vor fi expuse produse lactate, murături şi alte alimente care să întregească masa de Crăciun.

A.S.

Un Comentariu la "Târg de Crăciun cu bunătăţi tradiţionale"

  1. Pingback: Târg de Crăciun cu bunătăţi tradiţionale – Surprising Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.