2 accidente – 3 răniţi

În această dimineaţă, în jurul orei 09,00, pe strada Digului, din localitatea Turulung, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea uşoară a unei minore:
Csaba V. de 30 de ani, din Turulung, în timp ce conducea un vehicul cu tracţiune animală, a acrosat-o pe C.B. de 4 ani, din Turulung, care se afla pe stradă, nesupravegheată. În urma evenimentului, a rezultat rănirea uşoară a minorei. Căruţaşului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcolemiei.

Tot în această dimineaţă, în jurul orei 09,20, în afara localităţii Botiz, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea a două persoane:
Ioan E. de 52 ani, din localitatea Botiz, conducând un autoturism fără a poseda permis de conducere, la efectuarea unei manevre de întoarcere, nu s-a asigurat corespunzător şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către Ezechiel P. de 26 de ani, din Satu Mare, care circula în aceeaşi direcţie de mers. În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului Ioan E., precum şi rănirea uşoară a Dianei P. de 19 ani, din Satu Mare, pasageră în autoturismul care circula regulamentar. Ambilor conducători auto implicaţi în eveniment le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.