Dreptul la replica al UDMR in apărarea lui Marko Bela şi o precizare din partea noastră

Am primit azi pe adresa redacţiei un drept la replică al cărui text vi-l redăm integral în cele ce urmează şi care poate fi vizualizat în varianta originală aici.

În legătură cu articolul Markó Béla s-a amestecat personal pentru a tranşa şefia DSP Satu Mare, apărut în ediţia din 30 octombrie, facem următoarele precizări:

În cei 18 ani de activitate politică, Domnul Preşedinte Markó Béla, care deţine şi funcţia de Viceprim-ministru al Guvernului, nu s-a implicat niciodată în organizarea sau desfăşurarea vreunui concurs.

În ceea ce priveşte data la care faceţi referire, şi anume 28 octombrie afirmând că preşedintele UDMR ar fi fost prezent personal la locul concursului, sunteţi într-o gravă eroare, deoarece la acea dată Domnul Markó Béla nu se afla în ţară, cu atât mai puţin în Bucureşti.
Considerăm că investigaţia jurnalistică pe care aţi realizat-o pentru publicarea acestui articol este lipsită de orice deontologie profesională şi solicităm publicarea acestui drept la replică. În acelaşi rând, aşteptăm de la conducerea redacţiei Sătmăreanul scuze publice.

Cu consideraţie,

Biroul de presă

al Preşedintelui UDMR

Precizare din partea ziarului Sătmăreanul

Am publicat integral dreptul la replică primit din partea Biroului de presă al lui Marko Bela. Cu tot respectul, precizăm că în zilele următoare vom vedea mai exact cine anume trebuie să-şi ceară scuze publice. Nu de alta, dar medicul Bujor Niţă Golea – cel care a fost “luxat” la concursul pentru ocuparea funcţiei de director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Satu Mare în favoarea contracandidatei sale, Szigeti Aracs Anna Maria – a declarat pentru Sătmăreanul că mîine înaintează o plângere penală la DNA Bucureşti în care povesteşte cu lux de amănunte tot ce s-a întîmplat (cu faze, nume, dume) la pseudo-concursul ţinut săptămâna trecută la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. După ce va intra în posesia confirmării de primire şi a înregistrării plângerii sale la DNA, textul acesteia va fi publicat de Sătmăreanul. Asta aşa, ca să n-avem vorbe la proces. În rest, rămâne cum ne-am înţeles…

5 Comentarii la "Dreptul la replica al UDMR in apărarea lui Marko Bela şi o precizare din partea noastră"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.