Fugăciosul din sediul Poliţiei Satu Mare a fost prins în pod

Ieri, în jurul orei 13,00, poliţiştii din comuna Homoroade au fost sesizaţi prin serviciul naţional unic apeluri de urgenţă 112 de către Cosmin M., din localitatea Necopoi, despre faptul că a găsit în locuinţă un bărbat necunoscut. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au găsit în podul locuinţei un bărbat, care s-a prezentat ca fiind „Daniel Pop, din Satu Mare”.

Din verificările efectuate s-a stabilit că suspectul este Vasile M. de 34 de ani, din Borleşti, persoană urmărită pe plan naţional, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei şi fals privind identitatea. În data de 6 octombrie a.c., tânărul a fost depistat de poliţiştii din Viile Satu Mare pe raza localităţii Tătărăşti, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, având aplicate plăcuţe de înmatriculare cu numere false şi fără a poseda permis de conducere.

Şi la momentul respectiv bărbatul şi-a declinat o identitate falsă şi fiind condus la Poliţia Municipiului Satu Mare pentru cercetări, a părăsit sediul poliţiei, sărind pe un geam lăsat deschis. În continuare, suspectul urmează a fi cercetat şi pentru tentativă la furt calificat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.