Selectul bal al oamenilor de afaceri sătmăreni


Ca în fiecare an, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Satu Mare face un top al firmelor din judeţul Satu Mare, clasament alcătuit în baza unei metodologii riguroase şi pe baza unor date cât se poate de obiective. Realizarea topului se află pe ultima sută de metri şi, din câte am aflat noi, conţine câteva surprize frumoase.

Pentru a se putea realiza acest clasament, au fost admise să participe la selecţia pentru topul firmelor din judeţ toate entităţile care sunt comercianţi, potrivit legii, au realizat profit din exploatare, nu au datorii la bugetul de stat şi au cel puţin un salariat.

Clasamentul de top va cuprinde câte 10 firme pentru fiecare domeniu, grupă de activitate şi clasă de mărime a întreprinderilor. Domeniile economice luate în considerare sunt următoarele: cercetare-dezvoltare şi high-tech, industrie, agricultură-pescuit-piscicultură, construcţii, servicii, comerţ-export-turism.

Bineînţeles că premierea firmelor sătmărene care – mai ales în timpurile economic-aiuritoare pe care le trăim – au reuşit să se încadreze în standardele crunte necesare pentru a fi selectate la realizarea topului nu putea avea loc oricum şi oriunde. Astfel că, după mai multe căutări şi negocieri pe care directorul general al CCIA Daniela Culic (foto) le-a purtat cu reprezentanţi ai unor potenţiale locaţii care să se ridice la înălţimea evenimentului, alegerea a căzut în cele din urmă pe restaurantul “SELECT”. Astfel că în acest an “Balul oamenilor de afaceri” din judeţul Satu Mare se va desfăşura la acest restaurant, în data de 12 noiembrie, cu începere de la ora 19. Şi dacă mai adăugăm că tot cu această ocazie se va marca şi împlinirea a 20 de ani de activitate a Camerei de Comerţ Satu Mare, înţelegem de ce se acordă o importanţă deosebită acestui eveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.