Cinematograf multiplex la Gold Plaza Baia Mare

Pe 5 noiembrie se deschide primul multiplex din Baia Mare, ne anunţă Cinema City România, operatorul noului cinematograf. Cinema City Baia Mare este este a 9-a investiţie la nivel naţional a companiei în România, din 2007 şi până în prezent.

Complexul de 6 săli va fi amplasat în centrul oraşului, în incinta noului centru comercial Gold Plaza. Multiplexul este primul de acest tip din zona Maramureşului, unde până în prezent au existat doar cinematografe de tip clasic, cu un singur ecran, şi aduce băimărenilor un plus de confort şi flexibilitate .

Numărul mare de săli dotate cu cele mai moderne echipamente, care garantează o imagine şi un sunet de înaltă calitate înseamnă pentru publicul din localitate o ofertă mai vastă de filme, într-un multiplex de această capacitate putând rula până la 15 filme diferite pe săptămână.

De asemenea, multiplexul permite o frecvenţă mai mare a orelor de începere a spectacolelor. Spectatorul are la dispoziţie proiecţii cu filme diferite sau chiar cu acelaşi film, la intervale de circa 15-20 de minute, pentru a nu fi nevoit să aştepte două ore până la următorul spectacol, cum se întâmplă atunci când rulează un singur film într-o singură sală.

Ca o noutate pentru piaţa cinematografică din regiunea Maramureşului, în noul multiplex cinefilii vor avea ocazia sa experimenteze tehnologia 3D digital. Spectatorii vor beneficia şi de un bufet de unde se pot cumpăra gustări (popcorn, nachos, dulciuri) şi băuturi răcoritoare, şi de o cafenea în incintă.

Un Comentariu la "Cinematograf multiplex la Gold Plaza Baia Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.