CITY BINGO a dispărut din Satu Mare

Lansat printr-o campanie publicitară agresivă, jocul “City Bingo” – pe care organizatorii aveau ambiţia de a-l face accesibil la nivel întregii ţări, fiind interconectate prin cablu reţele întregi de televiziune prin oraşele României – a dispărut cu totul din municipiul Satu Mare în urmă cu două zile.

Surse din cadrul firmei deţinătoare a licenţei pentru acest joc (SC International Gamble Corporation SRL Bucureşti) ne-au declarat diplomatic că “această întrerupere a activităţii din Satu Mare este temporară, deoarece am constatat că locaţiile alese iniţial nu sunt rentabile. Practic, este vorba despre o restructurare care va dura, probabil, cam o săptămână. Vom căuta alte locaţii unde să nu mai plătim chirie, ci să lucrăm pe bază de comisioane. Oricum, locaţia noastră din Negreşti Oaş merge excelent, astfel că momentan suntem în căutarea de soluţii rapide pentru re-rentabilizarea jocului şi la nivelul municipiului Satu Mare.”

Pe de altă parte, Sătmăreanul a aflat că personalul angajat anterior la locaţiile din Satu Mare ale jocului “City Bingo” nu şi-a încasat salariul pe luna trecută.

Un Comentariu la "CITY BINGO a dispărut din Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.