45 litri de alcool descoperiţi într-un autoturism

Joi, 28 octombrie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Satu Mare au desfășurat o acţiune pentru combaterea activităţilor ilegale cu produse accizabile.

Astfel, în municipiul Satu Mare, polițiștii de frontieră au oprit pentru control un autoturism marca Chrysler, înmatriculat în Satu Mare. Maşina era condusă de Adolf Janos K., în vârstă de 30 de ani, din municipiul Satu Mare. La controlul autoturismului, în portbagaj şi lângă scaunul din dreapta faţă au fost descoperite mai multe recipiente din plastic în care se aflau, în total, 45 litri de băutură alcoolică, în valoare de aproximativ 1.200 RON, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente justificative.

Poliţiştii de frontieră au sesizat lucrătorii vamali din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Satu Mare, iar persoana şi autovehiculul au fost conduse la sediul IJPF Satu Mare pentru continuarea verificărilor.

Întreaga cantitate de alcool a fost ridicată în vederea confiscării, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional de către autorităţile vamale cu amendă în valoare de 20.000 RON, iar autoturismul a fost ridicat în vederea confiscării.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.