Dr. Radu Roca ales preşedinte al Asociaţiei Medicilor Veterinari

Azi 27.10.2010 într-un cadru destins la restaurantul “Select” a avut loc conferinţa de alegeri pentru conducerea Asociaţiei Medicilor Veterinari filiala Satu Mare. Aceasta are un număr de 200 de membri dintre care 130 sunt membrii activi.

Asociaţia este forumul stiinţific şi profesional al medicilor veterinari care Organizează simpozioane şi congrese ştiinţifice pentru instruirea continuă a medicilor veterinari din toate sectoarele de activitate. În ultimele două mandate aceasta a fost condusă de către doctorul Susa Ioan.

Pentru funcţia de preşedinte s-au depus două candidaturi: Dr. Fekete Remus şi Dr. Roca Radu. Câştigător cu un număr de 87 de voturi din totalul de 122 a fost în cele din urmă doctorul Radu Roca. Acesta a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din Cluj Napoca promoţia 1990 dobândind în anul 1999 şi titlu stiinţific de doctor în medicină veterinară. În anul 2004 a absolvit cursurile de Masterat în Management Sanitar şi Medicină Socială iar din anul 2000 deţine gradul profesional de medic primar veterinar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.