DGA Satu Mare loveşte din nou

Serviciul Judeţean Anticorupţie Satu Mare mai înregistrează un succes. Azi au fost capturaţi 9 traficanţi de ţigări dintre care doi sunt poliţişti. Audierile continuă şi la aceasta ora, surse din cadrul DGA declarând pentru Sătmareanul: “va fi o noapte grea”.

Acțiunea de capturare a traficanților – coordonată de procurorul Gabriela Pop de la Parchetul de pe lângă Tribunalul satu Mare și pusă efectiv în practică de ofițerii de la serviciul sătmărean al DGA – s-a finalizat în jurul orei 15, după ce s-au efectuat 9 percheziții domiciliare la Carei, Turulung, Foieni și Halmeu. Au fost confiscate peste 200 de baxuri de țigări cu timbru ucrainean sau provenind din duty-free.

Printre cele 9 persoane reținute pentru declarații sunt și doi polițiști: agenții Răzvan Mocan și Ciprian Mureșan (amândoi aveau funcția de ajutor al șefului de post din Turulung). Agentul Ciprian Mureșan a lucrat la Foieni, dar de acolo a fost mutat disciplinar la Turulung, iar agentul Răzvan Mocan era în aceeași comună doar de cîteva luni. La acțiunea Serviciului Județean Anticorupție Satu Mare – condus de comisarul șef Stelian Călugăru – a participat și o echipă de polițiști conduși de comisarul de poliție Marius Mureșan. Cercetările sunt încă în plină desfășurare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.