150 litri de alcool descoperiţi într-un autoturism

Marţi, 26 octombrie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Halmeu au desfășurat o acţiune pentru combaterea activităţilor ilegale cu produse accizabile.

Astfel, pe comunicaţia Halmeu – Turulung, polițiștii de frontieră au oprit pentru control un autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în Satu Mare. Maşina era condusă de Marioara Z., în vârstă de 45 de ani, din Turţ, judeţul Satu Mare. La controlul autoturismului, în portbagaj şi pe bancheta din spate au fost descoperite mai multe recipiente din plastic în care se aflau, în total, 150 litri de băutură alcoolică incoloră, în valoare de aproximativ 6.000 RON, pentru care conducătoarea auto nu a putut prezenta documente justificative.

Poliţiştii de frontieră au sesizat lucrătorii vamali din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Satu Mare, iar persoana şi autovehiculul au fost conduse la sediul Sectorului P.F. Halmeu.
Întreaga cantitate de alcool a fost ridicată în vederea confiscării, iar conducătoarea auto a fost sancţionată contravenţional de către autorităţile vamale cu amendă în valoare de 1.000 RON.

Un Comentariu la "150 litri de alcool descoperiţi într-un autoturism"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.