Medicamente expirate la o farmarie din municipiu

Atenţie la medicamentele cumpărate din farmacii! Nu ezitaţi să verificaţi termenul de valabilitate al produselor, pentru a nu risca să ajungeţi în stare gravă la spital. La una din farmaciile din municipiu au fost descoperite medicamente expirate scoase la comercializare.

O sătmăreancă a cumpărat de la una din farmaciile din municipiu antinegralgic. Cu stupoare femeia a observat acasă ca medicamentele, pentru care achitase plata integral, erau expirate. Femeia a mers direct la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor şi a făcut reclamaţie, în urma căreia Inspectorii CJPC au amendat conducerea farmaciei cu 1000 de lei. Bafta femeii a fost că a verificat termenul de valabilitate al medicamentelor, altfel risca să ajungă la spital cu probleme grave.

Potrivit conducerii CJPC Satu Mare, în acest an au mai fost descoperite medicamente expirate scoase la comercializare în alte două farmacii din Carei şi din Satu Mare, de aceea nu ezitaţi să verificaţi termenul de valabilitate, în acest fel vă puteţi salva viaţa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.