La furat de varză

Varza vecinului a fost mai mare şi mai frumoasă… Aşa se explică gestul a 3 persoane din Halmeu, care au fost prinse la furat pe terenul unui agricultor din aceeaşi localitate. Hoţii au dat dovadă de hărnicie şi multă îndemânare, având în vedere că au adunat peste 200 de kg de varză în doar câteva ore. Făptaşii s-au ales cu dosare penale.

Cei trei hoţi, mama în vârstă de 39 de ani, împreună cu cei doi copiii ai săi în vârstă de 13 respectiv 16 ani, toţi din Halmeu au fost prinşi în timp ce furau peste 200 de kg de varză, în valoare de 2000 de lei de pe un tren agricol din localitate. Norocul proprietarului a fost că a mers chiar în acel timp pe terenul agricol, observând cu stupoare, cum sute de kg de varză i-au dispărut de pe parcelă.

Bărbatul a anunţat imediat poliţia, iar celor trei hoţi le-au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Din toată această situaţie neplăcută, totuşi proprietarul se poate mulţumit că a fost scutit să îşi adune varza de pe câmp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.