Bilete de tratament insuficiente

Doar jumătate din pensionarii care au depus cerere la Casa Judeţeană de pensii vor beneficia de bilete de tratament. Pentru seria a doua din luna octombrie au fost repartizate peste 400 de bilete de tratament în judeţul Satu Mare, deşi numărul cererilor a fost de aproximativ 1000. Totuşi conducerea Casei Judeţene de Pensii asigură că numărul biletelor de tratament va fi suplimentat.

Potrivit directorului Casei Judeţene de Pensii Satu Mare, Eugenia Sabău, pentru seria a doua a lunii octombrie au fost repartizate în total 401 bilete, din care 339 de bilete date pe repartiţie, iar 62 de bilete date pe suplimentare, din cele 994 de cereri depuse. Ceea ce înseamnă că aproximativ 45% din cei care au depus cerere pentru bilete de tratament vor beneficia de un concediu de sănătate în staţiuni balneoclimaterice din ţară. Biletele de tratament sunt în staţiuni precum 1 Mai, Felix, Herculane, Vatra Dornei, Buziaş, Azuga, Eforie Nord. Covasna este una dintre cele mai solicitate staţiuni în această perioadă. De asemenea staţiunea Tăşnad are tot mai multe cereri de tratament din toată ţara. Deşi mulţi pensionari sătmăreni au optat pentru această staţiune, pentru Judeţul Satu Mare au fost repartizate doar 2 bilete de tratament pentru această serie.

În ceea ce priveşte orarul de lucru cu publicul al instituţiei, acesta se menţine modificat şi în această lună, angajaţii CJP venind în ajutorul contribuabililor ce trebuie să îşi depună contribuţia de asigurări sociale şi contribuţia la şomaj, precum şi încasarea lor. Astfel programul instituţiei se va prelungi după cum urmează: în perioada 20-22 octombrie 2010, la Casa Judeţeană de Pensii se lucrează până la ora 19. În 23 oct, programul este până la ora 13.00, iar în zilele 25, 26, 27 octombrie programul se prelungeşte până la ora 19.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.