Oprea şi ceilalţi lideri UNPR au vizitat Satu Mare pe banii statului

Vă scriam acum o două săptămâni despre suspiciunea că ministrul Apărării şi totodată preşedintele executiv al UNPR, generalul de intendenţă Gabriel Oprea foloseşte resursele armatei în interes personal şi pentru dezvoltarea reţelei UNPR în ţară. Acum au apărut şi dovezile – există fotografii în care de la decolare şi până la şedinţa de alegeri a UNPR Satu-Mare dovedesc fără de tăgadă că avionul şi maşinile Armatei au fost puse în slujba partidului:

În alte state şmecherii de acest fel descoperite de presă au dus la demisia acelor oameni politici care practică acest tip de batjocorire a banului public. De exemplu… fostul ministru al Apărării din Germania şi-a dat demisia după ce a fost prins folosind în interes personal avioane ale armatei germane, iar în România… fostul ministru al Educaţiei, Cristian Adomniţei a fost obligat să plece după ce s-a aflat că a folosit în interes personal un elicopter al Ministerului de Interne.

Fapta ministrului Oprea nu a fost trecută cu vederea de foştii colegi din PSD care au şi făcut o interpelare parlamentară primului ministru prin intermediul senatorului de Satu Mare Valer Marian:

Interpelare Valer Marian

Sunt foarte curios ce va răspunde la această interpelare premierul.

Sursa: www.pesurse.ro

Vom încerca să revenim cu mai multe detalii în cursul zilei de mâine.

Un Comentariu la "Oprea şi ceilalţi lideri UNPR au vizitat Satu Mare pe banii statului"

  1. Pingback: Ministrul Oprea, pe topoganul penal după ce l-a pus dracu’ să vină la Satu Mare | Satmareanul - ziar online de Satu Mare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.