A furat ca să-şi repare chiuveta din bucătărie

În cursul după-amiezii de ieri, 13 octombrie a.c, reprezentanţii supermarket-ului REAL au sesizat dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare cu privire la faptul că un tânăr a sustras mai multe produse din magazin.

O patrulă de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului, unde l-au căutat de acte şi identificat pe H. Ioan în vârstă de 59 de ani din Satu Mare. Omul, aflându-se la cumpărături – asta fiind varianta sa oficială ! – în supermarket, a sustras mai multe produse de pe raionul cu produse alimentare : una bucată cafea naturală „Jacobs Kronung” (în valoare de 8,78 lei) şi una bucată borcan de miere „Albina Carpatina” de 500 g în valoare de 12,57 lei. Asta pentru că se gândea că o cafea bună nu-i sănătos s-o bei cu zahăr, ci cu miere.

Apoi, prin extinderea cercetărilor (adică a fost luat mai din scurt ), s-a stabilit faptul că bărbatul a mai sustras şi alte produse dintr-un alt supermarket – de la PRACTIKER, că era aproape -, cu puţin înainte de fi prins. De aici a sustras: una bucată lipici „Bison Super Glue” în valoare de 3,49 lei, trei bucăţi „Teu egal 20×20” în valoare de 29,99 lei, două bucăţi „Teu egal 16×16” în valoare de 20,99 lei, două bucăţi „Cot filet interior” în valoare de 16,49 lei şi una bucată adeziv „Loctite Super Bond” în valoare de 4,79 lei. Că avea omul probleme cu chiuveta din bucătărie. Deci i s-a părut normal să ia ustensilele de care avea nevoie pentru remedierea problemei.

Aceasta a fost depistat la timp de sistemul de supraveghere video al magazinului. Produsele sustrase în valoare de 97,1lei au fost restituite reprezentanţilor supermarketelor, prejudiciul fiind recuperat integral.
Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

Manuela Rogoz

Un Comentariu la "A furat ca să-şi repare chiuveta din bucătărie"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.