Caravana Fashiontv a ajuns la Satu Mare

Din octombrie, s-a dat startul celei de-a doua etape a Caravanei Fashiontv. De data aceasta, echipele de scouting ale Fashiontv sunt prezente in toate judetele Transilvaniei, pentru a descoperi frumusetile locale si a le promova in lumea modei si a televiziunii.

Orice fata care isi doreste o cariera in modeling sau showbiz si crede ca are toate atuurile necesare, poate participa la Caravana Fashiontv. Ea are sansa de a fi descoperita de echipa caravanei sau poate veni direct la castigul organizat de Fashiontv la Satu Mare – miercuri, 13 octombrie ora 14:00 Hotel Poesis, Strada Mircea cel Batran, nr. 9-10.
Caravana Fashiontv in Transilvania va culmina cu Miss Transilvania, eveniment care va avea loc pe 16 octombrie, ora 18.00 in Iulius Mall Cluj.

Fashiontv, brand de renume international, are toate resursele pentru a transforma orice fata frumoasa intr-un model de talie internationala. Caravana Fashiontv reprezinta o rampa de lansare catre concursurile FTV Model Awards – Top Model Romania, Miss Litoral sau catre podiumurile evenimentelor Fashiontv din intreaga lume: Paris, Milano, New York sau Hong Kong. De asemenea, fetele selectate vor fi inscrise in baza de date a Fashiontv, putand participa la sedinte foto, filmari, prezentari de moda si targuri internationale.

Fetele se pot inscrie gratuit si in comunitatea fpeople.ro pentru a ramane in baza de date Fashiontv. Detalii pe www.fpeople.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.