Marian Halas, campion național la judo

Încă o medalie de aur pentru judoka Marian Halas, component al lotului național de judo și legitimat la Clubul Sportiv Fușle Security Satu Mare. Acesta a reușit să-i învingă pe toți cei 25 de judoka din categoria lui, obținând medalia de aur la compionatul național de judo seniori, desfășurat în acest weekend la Arad.

Peste 180 de sportivi din toată țara au partcipat sâmbătă și duminică la concursul naținal de judo seniori, desfășurat la Arad. La categoria 81 de kilograme, Marian Halas s-a impus în fața adversarilor, reușind astfel să obțină cel de-al doilea titlu de campion național. În 2008, respectiv 2009, Marian a fost vicecampion național la aceiași categorie.

„Am muncit mult pentru acest titlu. Anul trecut am fost învins în finală, dar acum am reușit să-mi iau revanșa“, a spus Marian Halas. În această săptămână, judoka se află într-un stagiu de pregătire în Budapesta, unde se pregătește pentru următorul concurs, desfășurat în Monte Carlo. Marian Halas este și component al lotului olimpic de judo, iar obiectivul lui este calificarea la Jocurile Olimpice din 2010, care vor avea loc în Londra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.