Instalare oficială la Poliţia Satu Mare

Comisarul Şef Taloş Constantin a fost instalat astăzi Şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare. În cadrul şedinţei de numire, Comisarul şef de poliţie Tanco Alexandru, adjunct al inspectorului general al Poliţiei Române, a dat citire ordinului ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş.

La şedinţa de numirea în funcţie alături de poliţiştii sătmăreni a participat şi comisarul şef de poliţie Tăut Ioan – Liviu, şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare a avut loc şedinţa în cadrul căreia, domnul comisar şef de poliţie Alexandru Tanco, adjunct al inspectorului general al Poliţiei Române, a dat citire ordinului ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş.

Concursul pentru ocuparea funcţiei de şef al IPJ Satu Mare s-a desfăşurat în data de 28 septembrie, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Funcţia de şef al IPJ Satu Mare a rămas vacantă în urma plecării comisarului şef Liviu Tăut la conducerea IPJ Maramureş. În data de 6 mai 2010 comisarul şef Constantin Taloş a fost numit adjunct al şefului IJP Satu Mare, iar din data de 16 iunie 2010 a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al Inspectoratului.

Născut la 1 mai 1963, Constantin Taloş a deţinut atât funcţii de execuţie cât şi de conducere. În perioada ianuarie 1995 – august 1996 a fost şef al Biroului Poliţiei Rutiere Satu Mare, din august 1996 până în noiembrie 2001 a deţinut funcţia de şef Birou Ordine Publică Satu Mare, iar din noiembrie 2001 până în 24 august 2007 a fost şeful Serviciului Ordine Publică. Apoi, pentru o perioadă a fost la cârma Serviciului Poliţiei Rutiere. În august 2009 a revenit la conducerea Serviciului Ordine Publică Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.