Fost şef prin Poliţie şi Prefectură, vreau protecţie !

Orice s-ar zice despre dumnealui, Alexandru Molnar – fost şef al Poliţiei judeţului Satu Mare, fost şef al Corpului de control al prefectului în mandatul smucitului Radu Bud şi veşnic învârtitor de tot felul de afaceri (indiferent de funcţia publică avută) – este un tip care mai are sânge-n instalaţie. Nu se lasă. Pe lângă multe alte proprietăţi (majoritatea pe numele apropiaţilor săi, nu al său), Sandu Molnar mai are şi o parcare (foarte) privată care este taman lângă sediul Direcţiei Finanţelor Publice. I-a pus gărduleţ, pietriş – care nu-i al lui ! -, gheretă cu paznic şi o taxă de parcare. Dar, cum el este un foarte bun observator al realităţii înconjurătoare a interesor personale, a remarcat că nesimţiţi de şoferi cu treabă la Finanţe au tupeul ordinar să-i blocheze lui intrarea în parcarea aducătoare a mărunţişului zilnic în buzunarul propriu. Aşa că şi-a întins tentaculele (strict legal, cum aţi putut gândi altceva ?) spre Primăria Satu Mare.

Ieri s-a discutat în şedinţa Comisiei pentru Siguranţa Circulaţiei o solicitare oficială formulată “din partea reprezentantului societăţii BVA SRL de a se monta indicatoare „Oprirea Interzisă” pe toată breteaua de circulaţie între b-dul. V. Lucaciu şi str. Aurel Pop, deoarece în P-ţa Romană, lângă Direcţia Generală a Finanţelor Publice Satu Mare este amenajată o parcare pentru autoturisme, a cărei intrare/ieşire este blocată de autoturisme”.

Iar această comisie a avut tupeul – felicitări, fraţilor ! – să nu-i ofere protecţie lui Sandu Molnar, că firma SC BVA SRL e a lui (deşi numele nu i-a fost publicat pe site-ul Primăriei, aşa cum s-a făcut cu toţi ceilalţi solicitanţi). Cererea lui Alexandru Molnar a fost respinsă. Doar se va pune o plăcuţă cu text politicos – nu imperativ – prin care şoferii vor fi rugaţi să lase intrarea liberă în parcarea privată.

Un Comentariu la "Fost şef prin Poliţie şi Prefectură, vreau protecţie !"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.