Teatru de păpuşi la Satu Mare

Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare a fost astăzi arhiplină. Sute de copii din judeţ au fost prezenţi la spectacolul „Cireşica la Zoo”, piesă de teatru de păpuşi , interpretată de actorii unui Teatru privat din Timişoara. Teatrul de păpuşi din Timişoara este pentru a doua oară la Satu Mare, iar la această ediţie, în cele două zile petrecute în municipiu,  au fost prezentate 4 spectacole.

Spectacolul de păpuşi „Cireşica la Zoo” a avut loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor. Deşi piesa trebuia să înceapă la ora 10, spectacolul a început cu o decalare de program de peste 40 de minute, în sală copii devenind nerăbdători. În cele din urmă, păpuşile au apărut pe scenă, iar toată lumea a fost mulţumită. „Teatrul Iulia, teatrul pentru orice vârstă” este din Timişoara, iar în cele două zile petrecute la Satu Mare au fost prezentate 4 spectacole. Din trupa teatrului privat din Timişoara fac parte 7 actori.

Aşezat în primele rânduri ale sălii, omul de afaceri Vasile Lup a fost prezent la spectacol împreună cu băieţelul său. Acesta a declarat că, printre altele, îşi face timp şi de familie. De asemenea Vasile Lup a sponsorizat masa celor 7 actori timişoreni pe parcursul celor 2 zile la Satu Mare.

Deşi programul a început cu întârziere, copiii au fost încântaţi de spectacol. Deoarece în sală nu mai erau locuri, mulţi dintre micuţi s-au aşezat pe scările din sală. Nu mai conta că au plătit bilet pentru intrare, important era că sunt la spectacol.

De la ora 12, trupa de actori a mai interpretat un spectacol intitulat „Broscoiul fermecat”, o piesă după o poveste de Fraţii Grimm. Reprezentanţii Teatrului privat de păpuşi din Timişoara sunt hotărâţi să revină anul viitor la Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.