Şoferii au fost sfătuiţi să circule prudent

Şoferii sătmăreni au fost opriţi astăzi în trafic de poliţiştii rutieri, dar nu pentru a fi sancţionaţi la anumite abateri, ci pentru a fi informaţi în prevenirea accidentelor rutiere. Alături de rutierişti, elevii liceeni voluntari au împărţit pliante şi au sfătuit şoferii să poarte centura de siguranţă, să conducă prudent şi să nu consume băuturi alcoolice când se urcă la volan.

Ultima acţiune din cadrul Săptămânii Prevenirii Criminalităţii organizată de poliţiştii sătmăreni a fost organizată astăzi. Elevii liceeni voluntari, împreună cu poliţiştii rutieri au oprit maşinile în trafic pentru a-i sfătui să respecte legislaţia în vigoare pentru a evita producerea de accidente.

Au fost şi şoferi care nu au purtat centura de siguranţă, însă de data aceasta poliştii rutieri au fost îngăduitori şi nu au acordat amendă, ci doar avertismente verbale.

Acţiunea de astăzi organizată în cadrul „Săptămânii Prevenirii Criminalităţii” a avut ca scop prevenirea evenimentelor rutiere a căror cauze sunt nerespectarea vitezei legale de către conducătorii auto şi nerespectarea legislaţiei rutiere de către pietoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.