Cheia tinerilor din judeţul Satu-Mare către fondurile europene

Asociatia Manageri in Dialog in parteneriat cu Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri va organiza in perioada 6-7 octombrie 2010, seminariile  gratuite “Cheia tinerilor din judetul Satu-Mare catre fondurile europene”.
Obiectivul proiectului ”Cheia tinerilor din judetul Satu-Mare catre fondurile europene” este de a informa şi de a instrui 25 de tineri din Satu-Mare despre oportunitatile de finantare a proiectelor din fonduri europene.
Seminariile vor avea ca tematică subiecte cum ar fi: cadrul strategic al fondurilor europene si completarea unei cereri de finantare POSDRU.
La aceste seminarii, se pot inscrie tinerii din judetul Satu-Mare, cu vârsta cuprinsă între 18-35 ani. Proiectul “Cheia tinerilor din judetul Satu-Mare catre fondurile europene” este cofinanţat de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, prin Directia Judeteana de Tineret Satu-Mare.
Cele doua seminarii vor avea loc in incinta filialei Satu-Mare a Universitatii de Vest Vasile Goldis, sala B 13.
Cei interesati se pot  inscrie la aceste seminarii completand formularul de aici, pe site-ul www.amid.org.ro, sectiunea Inscriere seminarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.