620.000 lei costă un buldozer pentru groapa de la Doba

Întruniţi azi în şedinţă extraordinară cu începere de la ora 13, consilierii judeţeni au dezbătut fără multe fasoane nu mai puţin de 12 proiecte de hotărâri care, în principal, au vizat tot felul de rectificări şi alocări bugetare pentru bunul mers al investiţiilor aflate în plină derulare (un exemplu concludent în acest sens fiind alocarea a 620.000 de lei pentru cumpărarea unui buldozer nou-nouţ necesar pentru continuarea eficientă a lucrărilor la groapa ecologică de gunoi de la Doba).
Într-un consens deplin şi lăsând deocamdată deoparte deosebirile partinice şi de opinie care-i mai animau uneori, consilierii judeţeni au aprobat şi modificarea bugetului Aeroportului Satu Mare, preşedintele Csehi Arpad motivând această rectificare prin faptul că la Aeroport au crescut încasările ca urmare a înmulţirii numărului de zboruri – bugetul respectiv a fost rectificat cu 150.000 de lei.
Un alt proiect important – pentru a cărui adoptare au fost necesare explicaţii tehnice iniţiale – s-a referit la documentaţia tehnico-economică pentru lucrarea „Modernizarea drumului judeţean DJ 194 B: DN 19 – Vetiş – Oar”, documentaţie ce urmează să fie depus spre finanţarea prin programul CBC. În principiu, este vorba despre demersuri necesare pentru menţinerea calităţii drumului pe tot traseul Vetiş- sediul UNICARM-Oar- graniţa cu Ungaria.
Proiectul tehnic pentru investiţia „Modernizare drum de ocolire în zona de Sud Satu Mare” a fost, de asemenea, aprobat fără dificultăţi.
La şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean Satu Mare a participat şi deputatul UDMR Erdei D. Istvan. În finalul şedinţei, i s-au adus mulţumiri pentru activitatea depusă secretarului judeţului, Cornelia Bota, care (aşa cum am mai scris) intră în pensie începând cu data de 1 octombrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.